Skip to content

Tung industri

Tung industri

Korrosionsklasser C1-C5A

Man kan nu om dage ikke undgå at have maskiner eller materialer, der bliver udsat for barsk udendørs miljø i form af vind og vejr.
For at beskytte maskiner eller materialer behandler man ofte emnerne med beskyttende overfladebehandling, men for at kunne give den rigtige behandling skal man tage højde for omgivelserne, og det er her tabellen for korrosionsklasser kommer ind.
Vi har stor erfaring indenfor korrosionsbehandling og arbejder til dagligt med emner der skal behandles i de forskellige korrosionsklasser.
Hvis man f.eks skal have lakeret emner der bliver udsat for meget saltvand (skibsemner eller ved kysten), vil man vælge en korrosionsklasse C4-C5 (Meget høj klasse).

Vores tung industri udfører bl.a. arbejde indenfor:

Her er en oversigt over korrosionsklassernes:

Har du noget der skal males, og er du i tvivl, så ring gerne på  +45 75 65 13 09, så vil vi kunne give dig professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Efter udvidelsen af firmaet i 2018 med en ny hal, har vi udvidet vores arbejdsområder, så vi nu kan male meget længere emner/elementer indenfor tung industri. Vores store kapacitet gør også at vi kan udføre ordre på større mængder, uden at det går ud over kvaliteten.