Skip to content

Autolakering

Autolakering

Professionel og billig autolakering til alle typer køretøjer

Med hverdagens uforudsigelser kan ridser i et køretøjs lak være uundgåelige. Selvom en rids kun umiddelbart kan have visuel betydning, kan skaden alligevel være til stor gene.
Ridser, buler og stenslag er en del af virkeligheden, når man har bil, MC eller andet køretøj.
Når skaden er sket, er det derfor væsentligt at kende til muligheden for at få udbedret skaden effektivt og kvalitetsbevidst til billige priser.
Hos Svends Autolakering lakerer vi alle typer af biler, og har over 30 års erfaring.

Fordelene ved at vælge Svends Autolakering

Der kan være penge at spare ved at vælge en professionel autolakør, når din bil skal repareres og udbedres for synlige skader i form af autolakering.
Hos Svends Autolakering får du en automaler med mange års erfaring til at reparere lakskader, og som kan give en høj kundeservice, der sikrer dig tilfredsstillende resultater.
For langt de fleste slags skader på lakken er det muligt at få det repareret indenfor et døgn.
Herunder ses en række af de fordele du får ved at lade Svends Autolakering stå for lakreparationen af dit køretøj:

Billig autolakering som følge af moderne teknologi
Når skaden er sket, har det stor betydning for dig som ejer af køretøjet at kunne komme tilbage på vejen med et fejlfrit køretøj uden ridser.
Hos Svends Autolakering kan du finde gennemskuelige og lavere priser end de typiske markedspriser, eftersom der benyttes en teknologi med færre omkostninger. Dette er med til at sænke prisen for dig som kunde.
Denne effekt har dobbelt værdi for kunderne. Samtidig med at priserne sænkes, er standarden forsat høj på vores autolakeringer.
Prisen på autolakering bliver først og fremmest mulig, fordi der hos Svends Autolakering foretages en konkret og individuel vurdering i hver enkelt tilfælde.

Personlig og høj kundeserviceniveau
Netop den personlige kundeservice er kernen i arbejdet omkring af udbedre forskellige typer af lakskader. Når det specifikke omfang af skaden vurderes sammenholdt med dens placering på køretøjet, kan der findes den mest optimale løsning i forhold til at reparere skaden.

Den høje kundeservice handler naturligvis også om kvaliteten af det slutprodukt, du får. Vores reparationer bliver udført ved hjælp af innovativ teknologi, som giver os færre omkostninger. Derfor får du et produkt, som er skabt af effektive og miljøvenlige løsninger.
Med andre ord kan du få en professionel vurdering af lakskaden af dit køretøj, som gør dig bekendt med den anslåede pris samt den forventede tid til udbedring af skaden.

Effektiv autolakering inkl. forsikringsskader
Hos Svends Autolakering kan du nemt og hurtigt få repareret din lakskade uanset typen. Vi udbedre forskellige typer af skader, som kan være placeret på forskellige dele og materiale af køretøjer.

Det kan blandt andet være:

  • Skader på kofanger, lak og glasfiber
  • Buler
  • Stenslag

Med andre ord har du mulighed for at få dit køretøj til at skinne fejlfrit og nyde synet af en skadefri bil eller MC.
Det forventede tidsforbrug på behandlingen af skade på dit køretøj ligger på omkring et døgn. Denne effektive reparationstid gør dig hurtigt i stand til at køre videre uden lakskader.
Hos Svends Autolakering skal du ikke bekymre dig om udbedringen af skaden, vi taksere bilen og sender oplysningerne til det pågældende forsikringsselskab, således at du ikke skal gøre yderligere end at sende din bil til vores værksted.

Hvorfor Os?
Både tid og økonomi spiller en væsentlig rolle, når du skal have udbedret skader på dit køretøj. Uanset typen af såvel køretøj om skade har det stor betydning, at du kan blive fejlfri kørende igen uden at skulle bekymre dig om de økonomiske omkostninger.
Udover at du får et tilfredsstillende slutresultat, har den personlige kundeservice en stor værdi, når det handler om at behandle et køretøj, som for manges vedkommende er en uundværlig del af både arbejde og privatliv.
Det er altid muligt at kontakte Svends Autolakering for at få en konkret vurdering af en bestemt skade, hvor du samtidig kan blive bekendt med den konkurrencedygtige pris og korte tidsomfang på reparationen.
Disse parametre er medvirkende til at få dig godt kørende igen.