Skip to content

Om os

Om Os

Svend’s Autolakering er en mindre virksomhed, der udfører autolakering og våd industrilakering. Firmaet blev købt 1. januar 1982 af Svend og Bente Johansen, som udvidede og byggede et helt nyt værksted i 1986 på 520 m2 på Haremarksvej. Siden den tid er vores industrilakering vokset og i 2002 blev yderligere 280 m2 taget i brug til industrilakering.

De nuværende ejere overtog firmaet fra Svend og Bente gennem en glidende overgang i 2013, hvor de overtog afdelingen for autolakering. Senere overdragede Svend og Bente resten af firmaet til de nuværende ejere Sinthu og Frank, som har haft meget succes med at videreføre det gode ry for kvalitetsarbejde de tidligere ejere var kendt for.

Grundet større efterspørgsel og mersalg i 2018 blev firmaet yderligere udvidet med en ny hal på over 400 m2 til tung industrilakering på Gl. Præstegårdsvej 8E. På den nye adresse blev der monteret en helt ny og længere kabine med conveyorbane til ophængnig og transport af tunge elementer. Hallen har gjort det muligt for Os, at male meget større emner såsom Furlerbomme på helt op til 10m.

Indenfor industrilakering bliver der lakeret døre og porte i træ og aluminium, grabber til mobilkranen og mindre jernkonstruktioner samt glasfiber, møbler, køkkener, butiksinventar med mere.

Kom i kontakt med os

Du kan altid giv os et kald